Meer informatie over ons

Nature Deco: Uw Bron voor Duurzame Natuurlijke Woondecoratie

Bij Nature Deco zijn we toegewijd aan het aanbieden van verantwoorde woondecoratie, zowel online als in onze fysieke winkel. Ons motto is: 'Wat normaal in de natuur vergaat, behouden voor de toekomst is toch prachtig.' We gaan verder dan alleen producten verkopen; we streven naar duurzaamheid, behoud van natuurlijke schoonheid en het delen van kennis met anderen.

Ons brede assortiment omvat opgezette vlinders, schedels, unieke items, decoratie, taxidermie en vintage producten. Bij ons vindt u betaalbare items om de natuur in uw huis te brengen.

Als u liever zelf unieke items creëert, bieden wij workshops aan en leveren we alle benodigdheden tegen scherpe prijzen, zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe hobby.

Nature Deco is ontstaan uit een hobby en passie voor de natuur. We zijn meer dan een inkoop- en verkoopbedrijf; we geven de voorkeur aan levende dieren en fokken zelf verschillende vlinders, motten en andere insecten, zoals kevers en wandelende bladeren.

We blijven ons assortiment continu uitbreiden. Als u iets zoekt wat we momenteel niet aanbieden, laat het ons weten, en wellicht kunnen we u van dienst zijn.

Onze webshop wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe producten. Volg ons op Instagram, Facebook of bezoek onze website voor de nieuwste updates en toevoegingen aan ons assortiment.

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 19:00 - 21:00 uur
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten

Neem gerust contact met ons op: Nature Deco Adres: Sluisstraat 27, 5462 CA Veghel Telefoon: 06-52645314 E-mail: [email protected]

We heten u van harte welkom bij Nature Deco, waar de natuur tot leven komt in verantwoorde woondecoratie."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »