De winkel

Ontdek een wereld van natuurlijke wonderen bij Nature Deco, waar we toegewijd zijn aan het tentoonstellen van een gevarieerd assortiment, van opgezette vlinders en insecten in lijsten tot ongeprepareerde vlinders en insecten. Met zowel onze online winkel als een fysieke winkel gevestigd in Veghel, voldoen we aan je natuurlijke nieuwsgierigheid.

In onze winkel in Veghel vind je een uitgebreide collectie vlinders en insecten, dierenhuiden, hoorns, schedels, geweien, houten decoraties, schelpen, mineralen en een scala aan andere naturalia. Onze toewijding om de schoonheid van de natuurlijke wereld te behouden, is duidelijk zichtbaar in de verscheidenheid aan items die we aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in het maken van een afspraak om onze winkel te bezoeken? Dat is eenvoudig! Je kunt ons telefonisch bereiken of via WhatsApp op 06-52645314 of een e-mail sturen naar [email protected].

Hoewel de meeste items die beschikbaar zijn in onze webshop ook in onze winkel te vinden zijn, kunnen er uitzonderingen zijn. Sommige items die beschikbaar lijken te zijn op onze webshop, zijn mogelijk niet fysiek aanwezig in de winkel. Als je specifiek een item uit de webshop in persoon wilt bekijken, laat het ons dan vriendelijk van tevoren weten. We zullen ons best doen om ze voor je klaar te hebben tijdens je bezoek.

Bovendien herbergt onze winkel unieke items die je niet zult vinden in onze webshop of die niet meer worden aangevuld nadat ze zijn verkocht. Deze exclusieve vondsten zijn unieke schatten die wachten om ontdekt te worden.

Nature Deco is jouw toegangspoort tot een wereld van natuurlijke schoonheid, zowel online als in de winkel. Of je nu op zoek bent naar opgezette exemplaren of ongeprepareerde wonderen van de natuur, we zijn hier om je nieuwsgierigheid en passie voor alles wat natuurlijk is te vervullen. Bedankt voor je interesse in onze collectie, en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor afspraken of speciale verzoeken.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »